Leveringen en Retours

Leveringen

Er zijn verschillende manieren waarop je jouw bestelling geleverd kunt krijgen:
• Op jouw thuisadres.
• Op een ander adres wat je bij het afrekenen opgeeft.

Levering op thuisadres

Als je graag wilt dat er bezorgd wordt op jouw thuisadres dan komt DHL de bestelling afleveren. DHL levert op alle dagen met uitzondering van zondag en maandag.

Levertijd

Wij streven er naar je bestelling binnen 1 tot 10 werkdagen af te leveren op het door jou opgegeven afleveradres. Indien je bestelling uit meerdere artikelen bestaat, kan het voorkomen dat je bestelling uit meerdere pakketten bestaat. Mogelijk worden deze pakketten op verschillende tijdstippen geleverd.

Wacht je al langer dan 10 werkdagen? En je hebt nog niks gehoord van ons. Neem dan contact op met onze klantenservice. In alle gevallen ontvang je een e-mail zodra wij jouw bestelling verwerkt hebben. Je weet dan precies wanneer je jouw bestelling thuis hebt.

Verzendkosten

Voor het verzenden van pakketten rekenen wij: € 5,95 verzendkosten voor bestellingen die je thuis laat bezorgen.

Niet thuis?

Ben je niet thuis als DHL bij je aanklopt? Geen probleem, dan wordt het pakket dezelfde avond of de volgende dag nog een keer aangeboden of bij je buren. Als ze dan het pakket nog niet kunnen afleveren dan krijg je een afhaalbericht. Met dit afhaalbericht kun je de bestelling afhalen bij een van de 800 DHL servicepoints.

Een bestelling is (gedeeltelijk) geannuleerd

Een artikel of bestelling kan om diverse redenen worden geannuleerd. Uiteraard hoef je voor een geannuleerd artikel niet te betalen. Wanneer je vooruit hebt betaald storten wij het bedrag zo snel mogelijk terug op je rekening. Hierover wordt je altijd per e-mail over op de hoogte gesteld. Wij kunnen de artikelen helaas niet naleveren.

Retourneren

Bij Duaa Boutique geldt niet goed, geld terug. Binnen 14 dagen kun je je artikel terug sturen. Je kunt je bestelling terug sturen via de post. De enige voorwaarde die wij stellen aan de kleding is dat alle artikelen ongebruikt en in originele staat zijn. Natuurlijk mag je de artikelen passen. Als ze niet bevallen dan mag je ze zonder opgaaf van reden retour sturen.

Retourverzendingsverzoek aanvragen
Het retourzendingsverzoek kan je aanvragen door de retouraanvraag formulier online  in te vullen. De retouraanvraag formulier vind je onderaan de site onder het kopje Retourneren . Zonder een ingevulde retourformulier kunnen wij uw retouraanvraag niet verwerken.
Vergeet niet de retourformulier volledig in te vullen, alvorens je bestelling terug te sturen naar ons!

Pakket terugsturen

Bij een retour via de post storten we zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 30 dagen je geld terug, mochten de artikelen onbeschadigd zijn. De verzendkosten worden niet vergoed, deze moet je zelf betalen.

Verpak de artikelen samen met de retourbon goed en breng het pakket naar het postkantoor. De retourbon kan je downloaden via "Mijn geretourneerde producten" in het "Mijn Account" gedeelte van onze webshop.

Wanneer de artikelen in goede orde zijn ontvangen krijg je een bevestigingsmail met daarin een creditnota met het bedrag wat wij je verschuldigd zijn.